torsdag den 3. april 2014

Strik med rester

Jeg har igennem længere tid haft et par strikkeprojekter liggende, som ikke lige er blevet færdige. De er begge strikket af rester fra mit garnlager.


Til venstre en bomuldscardigan og til højre en uldcardigan - begge til mine børn. Jeg er altid meget vægelsindet, når det kommer til strik med rester. Jeg synes, dilemmaet er, at jeg næsten aldrig har garn nok til et ensfarvet projekt, som jeg egentlig ofte bedre kan li'. Det ender derfor tit med et helt bombardement af farver som her.

Jeg vil holde fast i at strikke med mine garnrester, for det er en sjov udfordring, synes jeg. Jeg holder jo heller ikke lige op med at købe garn!!! Næste restegarnsprojekt må være jacquardstrik (mønsterstrik med flere farver). Ellers ender det bare med striber igen...

Mon ikke jeg snart kan vise de to cardigans frem. Jeg mangler bare knapper og lidt montering.

7 kommentarer:

 1. Den gul/hvide/brune er da simpelthen så fed...glæde rmig til at se den i sin fulde version :)

  SvarSlet
 2. Tak Anne. Det varer nok ikke så længe. Men knapperne lader tit vente på sig ;)

  SvarSlet
 3. Hvor ser de lækre ud, og din farvesammensætning er bare helt rigtig! :-)

  SvarSlet
 4. Helt enig med de andre: super farvesammensætning-og jeg elsker striber!

  SvarSlet
 5. Hvor er jeg bare vild med de farver... Det ser så godt ud som det ligger der

  SvarSlet
 6. De er da bare blevet SÅ fine. Jeg synes, at så længe man samler det med ensfarvede kanter (som du har gjort), kan man godt komme vidt omkring med kanterne.

  SvarSlet
 7. Tak skal I ha' :) Jeg kan nu også ret godt li' striber. Og ja, kanterne kan ligesom samle det hele, så man slipper afsted med flere farver.

  SvarSlet